Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Toupé

Hårtab kan være en væsentlig årsag til lavt selvværd hos nogle mænd. Det er ret let at sige, “bare barber det af”.

Men for mange mænd er det ikke en tilfredsstillende løsning.

For mange der oplever hårtab, udtynding eller alopecia, kan det virke meget overvældende at beslutte, hvilken løsning der for dem er den bedste.

Toupé er den ultimative løsning for mænd med uønsket hårtab i toppen. Den giver dig mulighed for at få den lækre frisure, du har drømt om!

Med hår på hovedet ”her og nu” vil du se resultater, uden at skulle gennemgå smertefulde operationer eller tage medicin, der kan forårsage langsigtede bivirkninger og operations ar.

Med erfaring ved at arbejde i frisørsaloner og som parykfrisør har jeg erfaringen og forståelsen for, hvordan man klipper i et hårsystem og perfekt blender det med dit eget eksisterende hår.

Hos Kreiberg & Bøttcher har vi skabt et sted, hvor vi vil have dig til at føle dig helt hjemme i et afslappet miljø. Al service og tjenester udføres i et helt privat rum, hvor dit privatliv er sikret.

Vi komme med forslag og ideer til, hvad der vil klæde dit ansigt. så hjælper dig med at se godt ud med en toupé. Jeg lægger vægt på at lave hårløsninger, som passer til dig og dit behov.

Håret skal matche din personlighed, så resultatet bliver fuldendt og kan fremstå tiltrækkende og maskulint.

din billede alt-tekst
 din billede alt-tekst  
din billede alt-tekst din billede alt-tekst din billede alt-tekst


 Trin for trin

Alle vores systemer er lavet af højt kvalificerede håndværkere.

I samarbejde med de bedste leverandøre og uden at gå på kompromis med kvaliteten, giver det os muligheden for at levere kvalitetsprodukter, der ser helt naturlige ud, og vil integreres med dit eget hår, blende perfekt og være ubemærket ved syn og berøring.