Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Besøg salon

vor er det dejligt at du er her!
Adeleine og Pia har i et salon fællesskab i Hillerød. Skabt en salon som skal gøre det attraktivt at bruge paryk eller andre hårdele.

Lækkert hår er for alle. Vi har oplevet, hvor meget håret og udseendet betyder for vores selvværd, ikke mindst, hvis man oplever at miste det.

Adeleine har specialiseret sig inden for parykker, toupeer og extensions.

Vi tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.

For os handler det om, at se dig som en helhed. Med en bred vifte inden for total styling, er mulighederne uendelige! Adeleine har stylet hår og makeup indenfor flere stilarter. Har du brug for et look, der er helt dit eget, med klassiske teknikker i stilren vintage eller et moderne touch, indenfor nutidens trend, er denne salon det helt rigtige sted. Her kan du føle dig tryg og privat i omgivelser, hvor stemningen er varm, intim og hyggelig.

 

Hvis du har spørgsmål til behandlinger eller er der noget du ikke kan finde så er du velkommen til at kontakte os.

Ring til Adeleine Kreiberg 26183123 eller Pia Bøttcher 51909881.

 

Åbningstideråben efter aftale

Bestil din tid før ankomst, med tidsbestilling kan du Sikkere at vi har den nødvendige tid til at råde og vejlede dig. Skriv til info@kreibergboettcher.dk eller ring til Adeleine Kreiberg på Tlf: 26183123 eller Pia Bøttcher på Tlf: 51909881 Find osTorvet 7L 3400 Hillerød 

  Udtagelser fra Kunder

 

 

 

Presse og omtale

din billede alt-tekstSalon fællesskab