Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Rockabilly

Er du også vild med den rå bikerstil i lak og læder og musikken fra de glade 50'er. Synes du kombinationen med høje hæle, røde læber, curlede lokker, tatoverede arme og charmerende og forførende kvindeformer er helt uimodståelig?
Så deler vi en kærlighed til den fantastiske rockabilly stil. I vores studio kan vi rådgive og style dig efter alle rockabilly stilens regler. Vi kan også sagtens arrangere en fotosession og fuldende din styling oplevelse – for dig og dine veninder.
Det handler om dig og din indre rock chick. Giv din kvinde kulør med pumps, forførende læber og en charmeklud til at holde lokkerne på plads. Vi vil sammen med dig realisere din drøm om en ny selvsikker og kvindelig stil til hverdag eller til fest.
Rockabilly er oprindelig opstået som en musikgenre, som opstod i USA i 1950 som en blanding af countrygenren kaldet hillbilly samt og rhythm & blues. Med Elvis Presley og senere The Beatles bliver country og blues forenet i en ny lækker fortolkning og rock'n'roll fødes som den tids nye populærkultur.

Stilens retro, vintage og rock'n'roll look fortolker i dag på en og samme tid et kvindeligt og rocket look, som er ultrafeminint og superrocket med ikoniske tattoos på arme og lægge, og karakteristiske knaldrøde læber og høje vandcurlere i forhåret.
Stilen emmer af stilsikkerhed, kvindelighed, charme og ikke mindst mod. Det er en forførende bevidsthed om sig selv og sit eget udtryk. Derfor er Rockabilly i dag blevet en stilart, som flere og flere moderne kvinder fortaber deres kærlighed til. Vi er ingen undtagelse.

Lad os hjælpe dig med at føre Rockabilly ind i dit liv. Fat de røde hæle, nederdelen, den ternede skjorte og den stramme eyeliner.

Rockabilly stilen er kommet for at blive.
Vi glæder og til at føre dig ind i universet.