Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Pinup

Går du med drømmen om at udleve din indre sensualitet, stilsikkerhed og kvindelighed?
Skal din personlige stil skal vise din femininitet, selvsikkerhed, sensualitet og den stærke kvinde, du er? Eller har du blot lyst til at skifte stil for en aften sammen med veninderne eller iklæde dig en forførende stil, der med sikkerhed vil være en dejlig overraske til din kæreste?
Så er den søde, stilsikre og smukke Pin Up stil noget for dig.
Pin Up er de senere år opblomstret som en mere udbredt stilart til selvstændige kvinder, der viser din ægte kvindelighed, dine former og fremhæver dine kvindelige træk som et modstykke til tidens unisex og androgyne looks. Kvinder fortjener at være kvinder, vi gider ikke ligne mænd, og der er Rock that Dress din personlige stylist og rådgiver.
Pin Up stilen er klassisk og nostalgisk, og den påskønner kvindens krop og former, som vi fremhæver med den rette makeup og hår. Med store bølgede lokker, røde forførende læber, sort eyeliner, høje plateau, taljestramme outfits og kjoler forener stilen et klassisk og på samme tid piget look. Vi hjælper dig med din personlige Pin Up stil.
Med retro-referencer til årtierne efter 2. verdenskrig er Pin Up pigen et kendt stilikon, som Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Elisabeth Taylor og Samantha Fox har været frontfigurer for som nogle af de meste kendte stilikoner. Det er stærke kvinder, der er bevidste om deres kvindelighed og ikke lader sig underlægge mandens dominans. Stilen er nu tilbage og flere og flere kaster sig ud i røde læber og plateau som et nyt hverdagslook.
Der er utallige måder at klæde og style sig på indenfor Pin Up, som vi elsker og er eksperter i. Vi lærer dig at lægge den perfekte makeup og viser dig, hvordan du styler dit hår, så det matcher din person. Samtidig rådgiver dig i farver og former, og ikke mindst vil du lære at vælge det helt rette Pin Up outfit, som passer perfekt til dig og din figur - til hverdag og fest.
Så hvad venter du på?
Vi glæder os meget til at tage i mod dig.