Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Paryk

Adeleine er Parykfrisør og har specialiseret sig i paryk, toupé, og extensions, som tilpasses specielt efter kundens ønsker og muligheder.

Adeleine brænder for at give sine kunder den frisure og mængde af hår, som passer til deres personlighed og alle behandlinger forgår i privat og hyggelig atmosfære.

Har man ikke selv håret til det, gør parykken det muligt. Med en fantastisk udvikling er parykker og hårdele nu så fint fremstillet, at man roligt kan anskaffe sig en paryk, som erstatning for sit eget hår i et sygdomsforløb eller som en accessorie.

Det vigtigste er at føle sig tilpas og mest af alt, understrege sin personlighed, den ønskede fylde, struktur og farve, om det er langt eller kort, kan man ligne sig selv eller ændre sit udseende totalt.

For nogle er hårtab en stor belastning, der påvirker livskvaliteten. Er det et midlertidig hårtab pga. kemoterapi, anden medicinsk behandling eller en kronisk tilstand, hvor man skal forholde sig til et liv uden hår.

Jeg kan hjælpe dig og lægger vægt på at lave en hårløsning, som passer til dig og dit behov.

symbol på velstand

 

I forskellige kulturer rundt omkring i verden er parykker i flere hundrede år blevet anvendt og set i modebilledet, som et symbol på velstand.

din billede alt-tekst

Pas godt på dit nye hår

din billede alt-tekst

Valg af paryk

Man kan møde nogen udfordringer da ikke aller er ens! men der er tin der kan gøres så du får en god oplevelse med at gå med din nye paryk

din billede alt-tekst

Paryk tilbehør

din billede alt-tekst

Syning og tilpasning

din billede alt-tekst

Specialfremstillede