Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Makeup & Styling

For os handler det om meget mere end styling. Vi tror på at vores ydre afspejles af det indre. Hår og makeup skal matche så resultatet fremhæver din kvindelige personlighed og skønhed.

Ønsker du en flot og holdbar makeup til en særlig begivenhed, så skal du have fat i os. Vi laver alt fra hverdagsmakeup, romantisk brudemakeup til forførende boudoir i bedste Pinup stil.
Uanset om du vælger synlig eller mindre synlig makeup, så kan du være 100% sikker på at fremstå uimodståelig, feminin og mere forførende.

Her har du også muligheden for at kunne deltage i makeup kurser på dit niveau for grupper på 2-4 eller kun for dig, med personlig vejledning i makeup og farve valg.

Vi sørger for at håret og din Makeup er i orden.

   
 

Ønsker du en flot makeup, til en særlig begivnehed, så skal du have fat i Adeleine. Hun laver alt fra hverdagsmakeup, romantisk brudemakeup til forførende boudoir i bedste Pinup stil.

Uanset om du vælger synlig makeup eller mere naturlig makeup, vil den være 100% sikker, når det kommer til holdbarhed og farvevalg.


Priser fra 525 kr


Du har også mulighed for at deltage i makeupkurser tilpasset dit niveau.
For grupper på 2-4 pers. eller individuelt med personlig vejledning og introduktion i forskellige makeupmærker, som f.eks Makeup Factory, som forhandles hos Adeleine.


Makeupkursus 2-4 pers. inkl. forplejning fra 595 kr pr. pers.