Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Kræftramt

Her finder du det der er vigtigt at vide 

Besøg mig så tidligt som muligt. Det giver os tilstrækkelig tid til at finde og bestille den paryk, du gerne vil have. Da håret er som et personligt fingeraftryk og dit helt eget udtryk, er det ikke sikkert, at jeg har noget på lager, som passer dig. Men jeg vil med et bredt udvalg kunne spore mig ind på det rigtige valg til dig. Så kan vi få bestilt den rigtige størrelse, farve og stil.

 

Det er ikke alle i kemobehandling, der oplever hårtab. Det er derfor en helt almindelig, og meget menneskelig reaktion at udsætte en beslutning om en paryk, i håbet om at være blandt de få, der ikke mister håret. Selv om det kan være vanskeligt at acceptere et hårtab på forhånd, bør du alligevel være forberedt.
din billede alt-tekst
din billede alt-tekst

 

Vi handler kun med parykker i højeste kvalitet. De er super nemme at tage på, bruge og pleje, så det også er nemt for førstegangs brugere.

Se udvalget af de fantastiske parykker, der kan bestilles ekstra efter ønske hjem fra katalogerne som du kan se her under.

Klik på billederne her under for at se katalogerne.

 

Når man skal have en paryk for første gang er der en masse man ikke vidste at man skulle vide for at kunne beslutte hvilke en paryk der bliver den rigtige for dig. her hjælper jeg dig til at forstå de muligheder der er med paryk.
Når håret kommer tilbage, kan der være en masse spørgsmål og man er måske ikke helt klar til at sidde midt i en stor frisør salon. Her kan du få den nødvendige vejleding i private omgivelser.
din billede alt-tekst
Ikke alle der står og skal bruge en paryk her og nu, passer en standart paryk! Heldigvis kan jeg hjælpe med at sy og på den måde opnå en bedre result for en sikker og mere rar føgelse med din nye paryk.