Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Hug Enjoyable Hair Gel Sweet

Producent: Hug
SKU: 8052400543894
Creme gel, giver et let hold med masser af udstråling. Glem at dette er en gel. Hug Enjoyable Hair Gel er beriget med organiske naturlige aktive ingredienser som goji og olivenolie, som begge hydrerer og nærer håret. Fleksibel styling. Den efterlader håret glansfuldt og elastisk, selv til mest sofistikerede look. Kan kombineres med Enjoyable Hair Gel ultra intense for et øget hold/effekt.
195 DKK
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også
8052400543856

Hug Enjoyable Hair Spray Balan

ra-fin hårspray. Efterlader ingen belægning, medium hold. Denne fine hårspray er formuleret af en blanding af højt sofistikerede organiske ingredienser. Den er let og brugbar, og dens fleksible og holdbare hold giver ingen klistrende rester. Det er det perfekte produkt til at skabe og holde på bløde, naturlige stilarter. Den børstes nemt ud af håret, tynge ikke dit hår og danner en shiny reflekterende barriere for at beskytte mod krus og fugt.
195 DKK
8052400543948

Hug Enjoyable Hair Protector I

Dit hår pakket ind i et beskyttende HUG. Denne dyrebare serum, med nærende og hydrerende olier, er dit skjold mod termisk stress. Bruges på håndklædetørt hår før du anvender en varmekilde eller på tørt hår, før du bruger et glattejern. Beriget med organisk arganolie, linolie og hvedekimolie som regenerere hårstrukturen og et giver shiny og let hår. En helt fantastisk serum med unik formular, som du kan kombinere med andre produkter fra HUG-serien.
249 DKK