Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Burlesque

Går du med drømmen om at vise dig frem som forførende og sensuel danserinde i et kostume, der på en og samme tid viser dig og dine former frem i på en humoristisk og artistisk måde. Her kan vi hjælpe dig med det helt rigtige Burlesque look, hvis du skal til Burlesque fest, være brudepige eller holde temafest sammen med veninderne.

Burlesque handler nemlig mest om at have det sjovt med sin krop på en kreativ måde. Din kvindelighed og din krop er med dansen og kunsten i centrum. Og her hjælper vi dig som stylist, fotograf og rådgiver.

Burlesque slog først rigtigt igennem i 1900-tallet med ikoner som Josephine Baker, Mae West og Marlene Dietrich. Sammen med dig vil vi lade den smukke og charmerende Burlesque skinne og stråle med din personlighed, som din egen stilart, hvor du kan lege og danse dig ud i et væld af kunstneriske kreationer – det er din leg og din fest.

Du må endelig ikke forveksle Burlesque med striptease – det er helt misforstået! Til forskel handler burlesque nemlig ikke om sex eller afklædning, og du er som smuk og kreativ legende kvinde tildækket på minimum underliv og brystvorter. I sin moderne form kan vi sammen frit fortolke burlesque i en kombination af storslåede showrober og lingerie, performance og kunst.
Det handler om din kreativitet, kvindelighed og om at have det sjovt.

Ring til os i dag og hør hvordan vi kan style dig som en smuk burlesque danser til din næste event.