Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Brude styling

Skal du giftes, har jeg sammensat en en brudepakke, som kan justeres efter behov.
Med Adeleine kan alle være tro mod deres stil og se fantastiske ud på bryllupsdagen, enten om du er til hvidt, cremet eller der skal knald på farverne. Man kan blive stylet i bedste pin-up, punk og rock stil, eller den drømmende og romantiske brud. Det er vigtigt for mig at skabe fokus på din stil, hvordan du kan skinne igennem på den store dag.Brudepakken

din billede alt-tekst
Den Lille brudepakke
din billede alt-tekst
Brudepakken
din billede alt-tekst
Prøveopsætning

 

Før den store dag
Skal du giftes, har jeg sammensat en brudepakke som kan justeres efter behov. Måneders forberedelser er gået forud med invitationer, festarrangement, valg af kjole, og naturligvis skal håret og makeuppen også være perfekt. Her er, hvad du bør være opmærksom på inden den store dag.

din billede alt-tekst
Vipper
Jeg kan anbefale dig at bruge falske øjenvipper. Hvis du vil have et intenst brude makeup look, så skal du bruge et helt sæt vipper. For et finere og naturligere look skal du bruge halve vipper eller buketter. Falske øjenvipper gør virkelig en forskel. Individuelle øjenvipper – er en genial måde der gør at dine øjne skiller sig ud og ser langt mere enkelt og fint ud end med en fuld vippe. Gå efter forskellige længder til at skabe en virkelig naturligt fluttery udseende og sæt dem imellem dine naturlige vipper frem for at sætte dem på toppen.
din billede alt-tekst
Læber
Det kan anbefales, at du har eller anskaffer dig de nødvendige læbe produkter til selv at kunne friske op på dagen. Det kan være en lipgloss eller en læbestift. Vi finder sammen ud af til prøven, hvad du skal bruge.
din billede alt-tekst
Hud
Dit ansigt er et canvas/lærred, hvorpå den smukke brude makeup skal males. En mat pudder er nødvendig til at vedligeholde huden ensartet og mat. Hvis du pludselig har en uhyrlig bums, et sår eller breakout lige før din bryllupsdag, skal du holde dine hænder væk fra dit ansigt – stedet vil hele mere pænt, hvis du lader det være.
din billede alt-tekst
Ansigtsbehandling
Det er aldrig en god idé at rode med dit ansigt dagen før dit bryllup.
Få aldrig lavet en ansigtsbehandling dagen før dit bryllup.
Gerne to uger før, for at være sikke på at rødmen og evt. udbrud kan nå at lægge sig. Brug ikke cremer der kan få din hud til at blusse op dagen før bryllupsdagen.
Bryn
Pluk eller wax ikke dine øjenbryn dagen før dit bryllup. Hvis du skal have dine øjenbryn vokset eller plukket professionelt, få det gjort gerne 2 dage før din store dag. På denne måde, i tilfælde af reaktion på voks eller plukning,kan du være sikker på at rødmen når at lægge sig.
din billede alt-tekst

Hår
Prøveopsætning foretages som oftest tæt på brylluppet, gerne 14 dage før. Hvis du skal have farvet hår, skal det gøre nogle dage før, så man kan nå at vaske eventuelle kanter og overskudsfarve af. Vask dit hår dagen før og brug hårkur eller balsam. Sørg for ikke at lave unødvendige buk, som ikke kan rettes ud ved brug af elastik og anden opsætning.