Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Boudoir

Går du med drømmen om at udleve din indre sensualitet og kvindelighed, og ønsker du at vise din feminine side, selvsikkerhed, sensualitet og stråle som den ægte kvinde, du er?

Du har måske allerede booket en tid ved fotografen men mangler den sidste detalie med styling, her er jeg behjælplig og har flere års erfaring med at gøre dit udtryk vissuelt.

Jeg tilbyder boudoir-styling og lover dig en professionel rådgivning, der passer præcis til dine former og din stil. Har du netop lyst til at iklæde dig forførende lingeri, der med sikkerhed vil være en dejlig overraskelse til din kæreste? Så står jeg klar som din personlige stylist og med et godt netværk af fotografer.

Jeg hjælper dig med at finde din indre gudinde frem, og vi foreviger dit sensuelle moment, når vi fotograferer dig i dine mest intime og forførende poseringer, som et dejligt og varmt minde om dig og din krop.

Boudoir er oprindeligt en fransk betegnelse for et lille elegant værelse, hvor husets frue kunne trække sig tilbage til og frigøre sig fra de kontrollerende korsetsnører i livet. Senere blev ordet ‘boudoir’ anvendt generelt til påklædningsværelse.

I dag bruges betegnelsen som en forførende og sensuel stilart, som kvinden kan iklæde sig for at glæde sig selv og sin partner. Den smukke og erotiske stil vil være perfekt, som en dejlig morgengave, som overraskelse på bryllupsnatten eller som en varm impulsiv hverdagsoverraskelse i dit forhold.

 

din billede alt-tekst
Pinup
din billede alt-tekst
Burlesque
din billede alt-tekst
Rockabilly